02 mei

Nihon 88 met open armen ontvangen

Afgelopen weekend lieten we je al weten dat ze gingen proefdraaien bij Nihon 88, en nu zijn ze officieel geopend! Sinds afgelopen dinsdag kan iedereen hier fijnproeven van de Aziatische gerechten. Ze zijn met open armen ontvangen.

Na een aantal dagen proefdraaien en twee dagen open, komen nu de eerste reacties van de gasten. En ze zijn positief. ‘Mensen zijn erg te spreken over de gerechten. We kregen van verschillende gasten complimenten’, aldus Tchau Chen, eigenaar van Nihon 88. Niet zo gek, dhr. Chen is al meer dan dertig jaar actief in de horeca, en niet alleen in Leeuwarden. ‘Ik heb door het hele land gewerkt en heb eerder al een eigen zaak gehad. Daar komen Nihon 88 en Minato nu bij’, legt hij uit. Chen heeft een topteam aan koks in de keuken en een team van jong personeel in de zaak staan. Zelf ontvangt hij de gasten en leidt hij op dit moment de nieuwe werknemers op. Verder regelt hij vooral veel achter de schermen.

Minato gaat binnenkort ook open, daar wordt nu hard aan gewerkt. ‘Het hangt een beetje af van de aannemer, maar we hebben geen haast. We willen het gewoon goed aanpakken, zodat we ook daar met een tevreden gevoel open kunnen.’ Ondertussen is hij ook bezig met de website en de Facebookpagina van Nihon 88. Die gaan na het weekend de lucht in. Tot dan, hou onze Facebookpagina in de gaten, want we hebben een leuke actie voor de zondag op de planning staan!

Openingstijden Nihon 88

Ma t/m Vr: 12:00 tot 22:00 uur
Za & Zo: 12:00 tot 22:30 uur